Препорачуваме

АПАРАТ ЗА КРОФНИ МАКС АК 850

Mоќност: 700w Нелепливи плочи лесни за чистење Капацитет: 7 крофни Рачкa отпорнa на топлина Автоматски термостат
899,00 ден

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ МАКС НЕ 200 ИНОКС

Моќност: 800W; Капациет на вода: максимум 270ml; Ергономска рачка на склопување; Ѓезвето се одделува од базата;
1.499,00 ден

МИКРО ПЕЧКА МАКС ММ 720 ЦТБ ЦРНА

Капацитет на микро печката: 20 литри Моќност: 700W 5 нивоа на моќност, вклучувајќи и опција на одмрзнување (прилагодена според тежината) Тип на контрола: механичка 35 минутен тајмер со звучен сигнал Отстранлива ротирачка чинија со пречник 255 мм Надворешни димензии: 439,5 х 355,5 х 258,2 мм Боја: ЦРНА
3.799,00 ден