Аксесоари

ДЕТСКА ЗАШТИТНА КАЦИГА АНДРЕА РЕД

Детската заштитна кацига е наменета со цел да се зголеми безбедноста и заштитата на вашето дете на возраст помеѓу 3 и 9 години.
799,00 ден

ДЕТСКА ЗАШТИТНА КАЦИГА ДАВИД А33

Детската заштитна кацига е наменета со цел да се зголеми безбедноста и заштитата на вашето дете на возраст помеѓу 3 и 9 години.
799,00 ден

ДЕТСКА ЗАШТИТНА КАЦИГА ЕЛИЗАБЕТА ПИНК

Детската заштитна кацига е наменета со цел да се зголеми безбедноста и заштитата на вашето дете на возраст помеѓу 3 и 9 години.
799,00 ден

ДЕТСКА ЗАШТИТНА КАЦИГА ЛАДЅ ПИНК

Детската заштитна кацига е наменета со цел да се зголеми безбедноста и заштитата на вашето дете на возраст помеѓу 3 и 9 години.
799,00 ден

ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД КИКИ СИВО

Детското седиште KIKI BLUE се монтира на предната рамка од велосипедот со дијаметар помеѓу 22 и 30 милиметри. Овој производ е наменет за деца на возраст од 9 месеци до 3 години, но не потешки од 15 килограми
2.490,00 ден