Апарати за кафе

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ МАКС НЕ 200 ИНОКС

Моќност: 800W; Капациет на вода: максимум 270ml; Ергономска рачка на склопување; Ѓезвето се одделува од базата;
1.499,00 ден

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ МАКС НЕ 201А ЦРВЕНО

Моќност: 650W; Капациет на вода: максимум 270ml; Ѓезвето се едделува од базата; База со кабел;
1.159,00 ден