Апарати за крофни

АПАРАТ ЗА КРОФНИ МАКС АК 850

Mоќност: 700w Нелепливи плочи лесни за чистење Капацитет: 7 крофни Рачкa отпорнa на топлина Автоматски термостат
1,179.00 ден

АПАРАТ ЗА КРОФНИ МАКС АК 850

Mоќност: 700w Нелепливи плочи лесни за чистење Капацитет: 7 крофни Рачкa отпорнa на топлина Автоматски термостат
1,179.00 ден