Апарати за палачинки

АПАРАТ ЗА ПАЛАЧИНКИ МАКС ЦП 211

Моќност: 1000W; Дијаметар: 30cm; Нелеплива подлога за лесно чистење; Променлив термостат; Додатоци: т-вилушка и дрвена шпатула
1.499,00 ден