Аспиратори

АСПИРАТОР МАКС 3062 БЕЛ

Мотор: 1 x 90W; Механичка контролна табла со 3 брзини; Капацитет: 280 m3/h; Ширина: 60 сантиметри; Боја: бела
2.990,00 ден

АСПИРАТОР МАКС 3062 ИНОКС

Мотор: 1 x 90W; Механичка контролна табла со 3 брзини; Капацитет: 280 m3/h; Ширина: 60 сантиметри
3.190,00 ден

АСПИРАТОР МАКС 5262 ЦРН

Мотор: 2 x 90W; Механичка контролна табла со 3 брзини; Капацитет: 460 m3/h; Ниво на шум: 55 dBA; Ширина: 60 сантиметри
3.790,00 ден

АСПИРАТОР МАКС АНГ 600 Е

Мотор: 270W; Механичка контролна табла со 3 брзини; Капацитет: 903 m3/h; Притисок: 420 Pa; Ниво на шум: 62 dBA; Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2; Ширина: 60 сантиметри
6.990,00 ден

АСПИРАТОР МАКС АНГ 600 ЦРН

Мотор: 270W; Механичка контролна табла со 3 брзини; Капацитет: 903 m3/h; Притисок: 420 Pa; Ниво на шум: 62 dBA; Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2
6.999,00 ден

АСПИРАТОР МАКС АРТ ДЕКО 6 Б ЕКО

Мотор: 95W; Механичка контролна табла со 3 брзини; Капацитет: 500 m3/h; Притисок: 320 Pa; Ниво на шум: 48 dBA; Ширина:60 cm;
9.590,00 ден