Блендери

БЛЕНДЕР РАЧЕН МАКС РБ 3542

Моќност: 200W; Брзини: 2; Со пластичен додаток за блендирање; Иноксни сечива; DC Мотор
799,00 ден

БЛЕНДЕР РАЧЕН МАКС РБ 3559

Моќност: 200W; Брзини: 2; Со иноксен додаток за блендирање; Иноксни сечива; DC Мотор
899,00 ден

БЛЕНДЕР СЕЦКО МАКС КЛ 210

Моќност: 300W; Сад: 1 литар; Капацитет за сецкање: 300 грама; Брзини: 2
1.399,00 ден