Клими

КЛИМА МАКС 5.5КВ АЦАГР7-18-БР5 ЕКО

Фреон: R410 Енергетска класа: А Капацитет на ладење/ греење (W): 5280/5420 Проток на воздух (m3/h): 800 Работна температура (°C): -7<°C<43 Клима уредот е соодветен за греење/ ладење на простор со димензии: 25-35m2 LED дисплеј
22.990,00 ден

КЛИМА МАКС 5.5КВ АЦАГР7-18-БР5 И ФЕЕЛ

Фреон: R410A Mоќност на ладење/ греење: 4800W/5300 Капацитет на одвлажнување: 1.8L/h Звучнoст при ладење (Hi/Mi/Lo) на внатрешната единица: 42/38/31dB(A) Звучнoст на надворешната единица:56 dB(A) Димензии на внатрешната единица (ШхВхД): 849x289x210 mm Димензии на надворешната единица (ШхВхД): 848x320?x540 Работнa температура: -7<°C<43
22.990,00 ден

КЛИМА МАКС 7КВ АЦАГР7-24-БР7 ЕКО

Фреон: R410 Енергетска класа: А Капацитет на ладење/ греење (W): 5280/5420 Проток на воздух (m3/h): 800 Работна температура (°C): -7<°C<43 Клима уредот е соодветен за греење/ ладење на простор со димензии: 25-35m2 LED дисплеј
29.990,00 ден