Миксери

МИКСЕР МАКС РМ 3511

Моќност: 300W; Брзини: 5; Турбо функција; Два пара маталки; Копче за вадење на маталките
999.00 ден

МИКСЕР МАКС РМ 3535

Моќност: 300W; Брзини: 5; Турбо функција; Два пара маталки; Копче за вадење на маталките
989.00 ден

МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ МАКС МС 3528

Моќност: 300W; Брзини: 5; Капацитет на садот: 2,5Л; Турбо функција; Два пара маталки; Копче за вадење на маталките; Копче за безбедно одстранување на миксерот
1,399.00 ден

МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ МАКС МС 3566

Моќност: 300W; Брзини: 5; Капацитет на садот: 2,5Л; Турбо функција; Два пара маталки; Копче за вадење на маталките; Копче за безбедно одстранување на миксерот
1,499.00 ден