Правосмукалки

ПРАВОСМУКАЛКА МАКС 22 ЦРНА АВТОМАТИК

Моќност: 1600W; Автоматска контрола на брзината; Автоматско враќање на кабел од 5 метри; Платнена кеса; Четка за недостапни места
2,899.00 ден

ПРАВОСМУКАЛКА МАКС 22 ЦРНА ЕЛЕКТРОНИК

Моќност: 1600W; Електронска контрола на брзина; Автоматско враќање на кабел од 5 метри; Платнена кеса; Четка за недостапни места
2,999.00 ден

ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ВЦ 777 Д

Моќност: 2200W; Електонска контрола на брзината; Хепа филтер; Нивоа на филтрација: 6; Платнена кеса со капацитет: 4,5L; Работен опсег: 8м
3,999.00 ден

ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ВЦ 777 Д СО КАНИСТЕР

Моќност: 2200W; Електонска контрола на брзината; Хепа филтер; Нивоа на филтрација: 6; Платнена кеса со капацитет: 4,5L; Канистер; Работен опсег: 8м
4,299.00 ден

ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ДОМИНО Њ006 БЕЛА

Моќност: 2000W; Електронска контрола на брзината; Платнена кеса; Автоматско враќање на кабелот
4,349.00 ден

ПРАВОСМУКАЛКА МАКС ХЛ 306

Моќност: 1600W; Електонска контрола на брзината; Циклонски филтер; Хепа филтер; Нивоа на филтрација: 5; Сад со капацитет од 3,5L
4,199.00 ден