Рерни

ВГРАДНА РЕРНА МАКС БО 3018 ИНОКС

Енергетска класа: А; Иноксни копчиња: 2; Дигитален визуелен панел; Програми за готвење: 5; Мултифункционална рерна со вентилациско печење; Грил 1000-2000W; Комплетно отстранливо стакло, за полесно одржување
11.990,00 ден