Соковници и цедалки

ЦЕДАЛКА МАКС КЛ 323 А

Моќност: 25W; Капацитет на садот: 1l; Два конуси за цедење; Транспарентен сад за сок; Транспарентен заштитен капак Кабел кој лесно се складира
699,00 ден

ЦЕДАЛКА МАКС КЛ 323 Б

Моќност: 25W; Капацитет на садот: 1l; Два конуси за цедење; Транспарентен сад за сок; Транспарентен заштитен капак; Кабел кој лесно се складира;
699,00 ден