Тостери

ТОСТЕР СЕНДВИЧ МАКС ПГ 60 Ц

Моќност: 2000W; Керамичка навлака; Се отвора до 180⁰ - како отворена скара; Променлив зглоб: вертикалниот простор помеѓу горната и долната плоча автоматски се прилагодува според храната која се приготвува
2.899,00 ден

ТОСТЕР СЕНДВИЧ МАКС СТ 204

Моќност: 700w; Грил плоча: 22,3 x 13 x 2cm; Нелепливи плочи, лесни за чистење; Автоматски термостат;
1.049,00 ден

ТОСТЕР СЕНДВИЧ МАКС СТ 210

Моќност: 700W; Нелепливи грил плочи лесни за чистењe; Автоматски термостат; Можност за поставување во исправена положба
1.049,00 ден

ТОСТЕР СЕНДВИЧ МАКС ХГ 306

Моќност: 1750W; Нелепливи грил плочи за лесно чистење; Кабел лесен за складирање; Сад за собирање на маснотии
2.599,00 ден

ТОСТЕР СЕНДВИЧ МАКС ХГ 97

Моќност: 1280W; Лиени алуминиумски плочи со нелеплив тефлон; Сад за собирање на маснотии; Можност за поставување во исправена положба
1.899,00 ден 0,00 ден