Шејкери

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ПЕНА-КАФЕ МАКС ЛСМ 101 Д

Моќност: 30W; Едноставен за употреба и чистење; Маталка од нерѓосувачки челик; Модерен дизајн за едноставна употреба; Кабел: 1м;
649,00 ден

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ПЕНА-КАФЕ МАКС ЛСМ 101 Д

Моќност: 30W; Едноставен за употреба и чистење; Маталка од нерѓосувачки челик; Модерен дизајн за едноставна употреба; Кабел: 1м;
649,00 ден

ШЕЈКЕР МАКС ЛСМ 103 Е

Моќност: 100W; Сад со капацитет 450ml; 2 брзини; Копче за вклучување/ исклучување; Идеален за подготовка на инстант кафе, фрапе, коктели, ...
1.459,00 ден

ШЕЈКЕР МАКС ЛСМ 103 Њ

Моќност: 100W; Сад со капацитет 450ml; 2 брзини; Копче за вклучување/ исклучување; Идеален за подготовка на инстант кафе, фрапе, коктели, ...
1.199,00 ден