ОДЛИЧНА МОЖНОСТ! МАХимално добар попуст на МАХ велосипедите за најбрзите 100 купувачи!

Скопје, 27.05.2022- Македонскиот бренд на велосипеди, МАХдо крајот на овој месец, нуди 20% намалување на сите велосипеди од колекцијата 2022, за најбрзите 100 купувачи.

Колекцијата на МАХ велосипедите секоја година е сѐ поголема, а овогодинешната МАХ колекција 2022 нуди голем избор на велосипеди со ултра модерен дизајн, креиран од страна на врвни македонски дизајнери.

МАХ велосипедите се направени од висококвалитетни материјали и истите се прилагодливи за сечиј вкус и потреба.

Искористете ја оваа одлична можност која трае до крајот на месец мај 2022, и одберете го омилениот  велосипед за вас и вашите најмили на https://max.com.mk/.

Вози МАХимално добар велосипед, со врвен квалитет!