ТОСТЕР ЗА КРОФНИ MAX DM8WL

Моќност: 750 W
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Куќиште и рачка отпорна на топлина
Светлосен индикатор,
за вклучен апарат и подготвен за работа
Автоматски термостат

1.289 ден

Description

Моќност: 750 W
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Куќиште и рачка отпорна на топлина
Светлосен индикатор,
за вклучен апарат и подготвен за работа
Автоматски термостат