АПАРАТ ЗА ПАЛАЧИНКИ PCM30I

Моќност: 1000 W
Дијаметар: 30cm
Не леплива подлога, лесна за чистење
Куќиште отпорно на толина
Индикаторска сијаличка
Нелизгачки ногарки
Додатоци: Т-вилушка и дрвена шпатула

1.499 ден

Description

Моќност: 1000 W
Дијаметар: 30cm
Не леплива подлога, лесна за чистење
Куќиште отпорно на толина
Индикаторска сијаличка
Нелизгачки ногарки
Додатоци: Т-вилушка и дрвена шпатула