АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ MAX NE 302 B

Моќност: 1000W
Капацитет на вода: 200 ml
Пластичен сад
Копче ON/OF
Скриен грејач
Лесен за употреба

789 ден

Description

Моќност: 1000 W
Капацитет на вода: 200 ml
On/off копче
Скриен грејач
Лесен за употреба
Време на зовривање: 2min.
Куќиште од високо квалитетна ABS пластика,
која не испушта отровни материи,
произведена по сите безбедносни и здравствени стандарди.
Може да се користи за подготовка на различни топли пијалоци
Кафе,топло чоколадо, какао, салеп….
* Ѓезвето е со два одливи, погодно за користење и за леваци