АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ MAX NE 303 ИНОКС

Моќност 1000W
Капацитет на вода 400 ml
Сад од нерѓосувачки челик
Копче за вклучување и исклучување
Ѓезвето е со два одливи, погодно за користење и за леваци

1.269 ден

Description

Моќност: 1000 W
Капацитет на вода: 400 ml
On/off копче
Скриен грејач
База со кабел
Лесен за употреба
Време на зовривање: 2min.
Куќиште од нерѓосувачки челик
Ѓезвето е со два одливи, погодно за користење и за леваци
Може да се користи за подготовка на различни топли пијалоци
Кафе,топло чоколадо, какао, салеп….
Ѓезвето се одделува од базата