БЛЕНДЕР РАЧЕН MAX HB 200W

Максимална моќност: 200 W
Број на брзини: 2
Сечила од нерѓосувачки челик
Отстранлив додаток за блендирање
Едноставен за користење
Лесно чистење

Description

Максимална моќност: 200 W
Број на брзини: 2
Сечила од нерѓосувачки челик
Отстранлив додаток за блендирање
Едноставен за користење
Лесно чистење