БЛЕНДЕР РАЧЕН MAX HB 3542

Максимална моќност: 200 W
Број на брзини: 2
Сечила од нерѓосувачки челик
Отстранлив додаток за блендирање
Едноставен за користење
Лесно чистење

1.199 ден

Description

Максимална моќност: 200 W
Број на брзини: 2
Сечила од нерѓосувачки челик
Отстранлив додаток за блендирање
Едноставен за користење
Лесно чистење