БЛЕНДЕР РАЧЕН MAX HB15BPDD

Моќност: 1500 W
Број на брзини: 2
Иноксен, отстранлив додаток за блендирање
Иноксни сечива
DC мотр
Едноставен за користење
Лесен за чистење
Кабел 1,2m

1.399 ден

Description

Моќност: 1500 W
Број на брзини: 2
Иноксен, отстранлив додаток за блендирање
Иноксни сечива
DC мотр
Едноставен за користење
Лесен за чистење
Кабел 1,2m