БЛЕНДЕР СЕТ MAX HBS 400W

Моќност: 400W
Брзини: 2
Сецко: 500 мл
Чаша: 700 мл
Пластичен додаток за блендирање
Маталка од нерѓосувачки челик
Иноксни сечива
DS Мотор

Description

Моќност: 400W
Брзини: 2
Сецко: 500 мл
Чаша: 700 мл
Пластичен додаток за блендирање
Маталка од нерѓосувачки челик
Иноксни сечива
DS Мотор