БЛЕНДЕР СЕЦКО MAX CH 5021

Моќност: 600w
Пластичен сад
Капацитет на садот: 1l
Брзини: 1
Сечила изработени од
Нерѓосувачки челик
Не лизгачки ногарки
Безбедносен систем
Иновативен дизајн едноставен за употреба

1.319 ден

Description

Моќност: 600w
Пластичен сад
Капацитет на садот: 1l
Брзини: 1
Сечила изработени од
Нерѓосувачки челик
Не лизгачки ногарки
Безбедносен систем
Иновативен дизајн едноставен за употреба