БЛЕНДЕР СЕЦКО MAX FC 400 WT

Моќност: 400W
Стаклен сад
Капацитет на садот: 1l
Брзини:1
Четири сечила изработени од нерѓосувачки челик
Заштитен дел на садот од прскање
Не лизгачки ногарки
Иновативен дизајн едноставен за употреба
Безбедносен систем
Иновативен дизајн едноставен за употреба

1.549 ден

Description

Моќност: 400W
Стаклен сад
Капацитет на садот: 1l
Брзини:1
Четири сечила изработени од нерѓосувачки челик
Заштитен дел на садот од прскање
Не лизгачки ногарки
Иновативен дизајн едноставен за употреба
Безбедносен систем