БЛЕНДЕР СЕЦКО MAX MS 4921

Моќност: 260W
Пластичен сад
Капацитет на садот: 300ml
Брзини:1
Сечила изработени од нерѓосувачки челик
Не лизгачки ногарки
Иновативен дизајн едноставен за употреба

1.399 ден

Description

Моќност: 260W
Пластичен сад
Капацитет на садот: 300ml
Брзини:1
Сечила изработени од нерѓосувачки челик
Не лизгачки ногарки
Иновативен дизајн едноставен за употреба