БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ MAX TB500S

Моќност: 400w
Стаклен сад со капацитет од 1.5л
Нелизгачки ногарки
Сечила од нерѓосувачки челик
Сечила за дробење мраз
Куќиште од инокс

2.499 ден

Description

Моќност: 400w
Стаклен сад со капацитет од 1.5л
Нелизгачки ногарки
Сечила од нерѓосувачки челик
Сечила за дробење мраз
Куќиште од инокс