ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ЗА БЕБИЊА MAX B36

Капацитет: 20 kg/Точност до: 5 g
Мерни единици: g/kg/Ib
LCD екран: 52 x 23 mm
Бело позадинско осветлување, црни бројки
Функција HOLD/Функција TARE
Индикатор за слаба батерија и преоптовареност
Напојување: 2 x AAA

2.290 ден

Description

Капацитет: 20 kg
Точност до: 5 g
Мерни единици: g/kg/Ib
LCD екран: 52 x 23 mm
Бело позадинско осветлување, црни бројки
Функција HOLD: За прецизно мерење на тежината на активно бебе
Функција TARE: Ја одзема додадената тежина од пелената, облеката
Индикатор за слаба батерија и преоптовареност
Напојување: 2 x AAA