ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА MAX BF 8028 BLUETOOTH

Bluetooth
Напојување: 2 X AAA батерии
Автоматско: вклучување/исклучување
Мерења: Тежина, Протеини
Процент на телесни масти во телото
Процент на вода во телото
Процент на висцерални маснотии во телото
Мускулна маса и коскена маса
Капацитет: 3-180 kg
Големина на LCD: 3,1
Плаво позадинско осветлување
Димензии 20 х 300 х 20mm
Индикација за слаба батерија и преоптоварување
Материјал: Челична електрода,
Kалено стакло од 6 mm,
АБС пластика

1.439 ден

Description

Bluetooth
Капацитет до: 180 kg
Мерења: Тежина, Протеини, Вода
Телесни масти, Висцерални маснотии,
Мускулна маса и коскена маса.
Напојување: 2 X AAA батерии
Автоматско: вклучување/исклучување