ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА MAX TS8W

Капацитет на мерење: 180 kg
Точност: 100 g
ЛЦД дисплеј: 60 x 24 mm
Три високопрецизни сензори
Безбедносно калено стакло
Индикатор за преоптеретување
Напојување: AAA 2x3V

809 ден

Description

Капацитет на мерење: 180 kg
Точност: 100 g
ЛЦД дисплеј: 60 x 24 mm
Три високопрецизни сензори
Безбедносно калено стакло
Индикатор за преоптеретување
Напојување: AAA 2x3V