ВГРАДЕН АСПИРАТОР НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ MAX CHS 602-B

Телескопски аспиратор: MAX 60 cm
Мотори: 2
Вентилатори: 2
Тип на осветлување: LED
Алуминиумски филтер за маснотии: 2
Број на степени на вентилаторот: 3
Проток на воздух при издув: 460m/3h

2.649 ден

Description

Телескопски аспиратор: MAX
Модел: CHS602-В
Куќиште : Црно
Панел : Црн
Мотори: 2
Вентилатори: 2
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 460m/3h
Филтер за маснотии: 2 Алуминиумски
Ширина: 60 cm
Висина на дел за извлекување: 4.5 cm
Димензии не дел за вградување 13.5 х 50 cm