ВГРАДЕН КОМПЛЕТ MAX BIO 605I+HPG C6.0S+MAX CHS 602-I

ВГРАДНА РЕРНА MAX BIO 605I

ВГРАДНА ПЛОЧА MAX HPG C6.0S

ВГРАДЕН АСПИРАТОР MAX CHS 602-I

22.999 ден

Description

ВГРАДНА РЕРНА MAX BIO 605I
Енергетска класа: А
Програми: 5
Капацитет: 60L
Дигитален тајмер: 3 функции
Двојно застаклена врата
Црни pop up копчиња: 2
Самочистење со пареа
Димензии 60х60х60

ВГРАДНА ПЛОЧА MAX HPG C6.0S
Стаклокерамичка плотна: 60 cm
Контрола на допир (TouchControl)
Автоматска контрола на температурата
Заштита од претекувањe
Заштита од деца
Stop&Go (Пауза): Mаксимално сигурно готвење
HiLight грејни зони: 2 дупли,2 единечни
Сигнализација на преостаната топлина

ВГРАДЕН АСПИРАТОР MAX CHS 602-I
Телескопски аспиратор: MAX 60 cm
Мотори: 2
Вентилатори: 2
Тип на осветлување: LED
Алуминиумски филтер за маснотии: 2
Број на степени на вентилаторот: 3
Проток на воздух при издув: 460m/3h