ВГРАДНА РЕРНА MAX BIO 605BG

Енергетска класа: А
Програми: 5/Капацитет: 60L
Дигитален тајмер: 3 функции
Двојно застаклена врата
Црни pop up копчиња: 2
Самочистење со пареа
Димензии 60х60х60

13.299 ден

Description

Енергетска класа: А
Програми: 5
Панел од црно стакло
Црни pop up копчиња: 2
Црна рачка
Дигитален тајмер на допир
Тајмер со три функции
Капацитет на рерна 60L
Чистење со пареа
Осветлување во рерната
Иноксна решетка
Тава за печење:2
Двојно застаклена врата
Димензии 60х60х60