ВГРАДНА РЕРНА MAX BIO 605I

Енергетска класа: А
Програми: 5/Капацитет: 60L
Дигитален тајмер: 3 функции
Двојно застаклена врата
Црни pop up копчиња: 2
Самочистење со пареа
Димензии 60х60х60

12.999 ден

Description

Енергетска класа: А
Програми: 5
Панел Inox
Inox pop up копчиња: 2
Inox рачка
Дигитален визуелен панел
Дигитален тајмер на допир
Тајмер со три функции
Капацитет на рерна 60L
Чистење со пареа
Осветлување во рерната
Иноксна решетка
Тава за печење:2
Двојно застаклена врата
Димензии 60х60х60