ДЕТСКА ЗАШТИТНА КАЦИГА MAX H-104 L

Високо Квалитетна заштитна кацига
со USB задно светло
Материјал: PC+EPS
Големина за глава: 58-63cm
со можност за подесување
Тежина: 350 грама

919 ден

Description

Високо Квалитетна заштитна кацига
со USB задно светло
Материјал: PC+EPS
Големина за глава: 58-63cm
со можност за подесување
Тежина: 350 грама