ДЕТСКА ЗАШТИТНА КАЦИГА MAX H-104 M

Високо квалитетна заштитна кацига
со USB задно светло
Материјал: PC+EPS
со можност за подесување
Тежина: 350 грама

919 ден

Description

Високо квалитетна заштитна кацига
со USB задно светло
Материјал: PC+EPS
со можност за подесување
Тежина: 350 грама