ДЕТСКИ ТРИЦИКЛ MAX GFTC-002 РОЗЕВ

Големина на тркала
– предно 9,5″
– задни 8″
Удобно седиште со потпирач
Висина на седиштето 30cm
Преден браник
Корпа напред
Корпа позади

1.299 ден

Description

Големина на тркала
– предно 9,5″
– задни 8″
Удобно седиште со потпирач
Висина на седиштето 30cm
Преден браник
Корпа напред
Корпа позади