ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСПЕД GRЕY

Детско седиште за велосипед
Се прицврстува на задната рамка на седиштето,
на овални и кружни цевки помеѓу 30 и 36 mm.
Наменетo за деца од 9 до 22 kg.
Едноставно монтирање и расклопување на седиштето
Сертифициран според EN14344.
Појас со три точки на заклучување
Ремени за стапалата на детето
Рефлектор на задниот дел за дополнителна безбедност

3.300 ден

Description

Детско седиште за велосипед
Се прицврстува на задната рамка на седиштето,
на овални и кружни цевки помеѓу 30 и 36 mm.
Наменетo за деца од 9 до 22 kg.
Едноставно монтирање и расклопување на седиштето
Сертифициран според EN14344.
Појас со три точки на заклучување
Ремени за стапалата на детето
Рефлектор на задниот дел за дополнителна безбедност