ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСПЕД KIKI BLUE

Детско седиште за велосипед
Се прицврстува на предната рамка на седиштето,
на овални и кружни цевки помеѓу 22 и 30 mm.
Наменетo за деца од 9 месеци до 3 години,
носивост до 15 килограми.
Едноставно монтирање и расклопување на седиштето
Сертифициран според EN14344.
Појас со три точки на заклучување
Ремени за стапалата на детето

3.200 ден

Description

Детско седиште за велосипед
Се прицврстува на предната рамка на седиштето,
на овални и кружни цевки помеѓу 22 и 30 mm.
Наменетo за деца од 9 месеци до 3 години,
носивост до 15 килограми.
Едноставно монтирање и расклопување на седиштето
Сертифициран според EN14344.
Појас со три точки на заклучување
Ремени за стапалата на детето