ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА MAX EG 4625

Моќност: 1800W
Нелепливи грил плочи, лесни за чистење
Димензија на корисна површина: 46х26cm
Рачки отпорни на топлина
Алуминиумско куќиште
Сад за маснотии
Светилка за вклучено и спремно за работа
Контрола на температура
Максимална температура 220С

2.249 ден

Description

Моќност: 1800W
Нелепливи грил плочи, лесни за чистење
Димензија на корисна површина: 46х26cm
Рачки отпорни на топлина
Алуминиумско куќиште
Сад за маснотии
Светилка за вклучено и спремно за работа
Контрола на температура
Максимална температура 220С