КАЛОРИФЕР MAX FH 201AS

Моќност: 2000W
Две нивоа на моќност: 1000W/ 2000W
Прилагодлив термостат
Заштита од прегревање
Индикаторска сијаличка

999 ден

Description

Моќност: 2000W
Две нивоа на моќност: 1000W/ 2000W
Прилагодлив термостат
Заштита од прегревање
Индикаторска сијаличка