КАЦИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX HB-140 СО ЗАДНО СВЕТЛО

Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло
Материјал: PC+EPS
Големина за глава: 58-63cm
со можност за подесување
Тежина: 350 грама
Задно светло Моќност : CR2032 Button battery
Работно време: континуирано 8 часа

1.889 ден

Description

Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло
Материјал: PC+EPS
Големина за глава: 58-63cm
со можност за подесување
Тежина: 350 грама
Задно светло Моќност : CR2032 Button battery
Работно време: континуирано 8 часа