КАЦИГА ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX HZ-87132

Високо Квалитетна заштитна кацига
Материјал: PC+EPS
Големина за глава: 58-63cm
со можност за подесување
Тежина: 350 грама

719 ден

Description

Високо Квалитетна заштитна кацига
Материјал: PC+EPS
Големина за глава: 58-63cm
со можност за подесување
Тежина: 350 грама