КОРПА ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX BB-01А

Високо квалитетна водоотпорна корпа за пренос
Материјал: Оксфорд текстил-Водоотпорен
Склоплива со рачка и пренослива
погодна за пазарување
Димензии: Должина 33см
Висина 24см
Длабина 24см
Тежина: 850 грама
Максимална дозволена тежина за пренос : 5 кг

1.599 ден

Description

Високо квалитетна водоотпорна корпа за пренос
Материјал: Оксфорд текстил-Водоотпорен
Склоплива со рачка и пренослива
погодна за пазарување
Димензии: Должина 33см
Висина 24см
Длабина 24см
Тежина: 850 грама
Максимална дозволена тежина за пренос : 5 кг