КУЈНСКА ВАГА MAX KS 11B

Капацитет: 5kg
Точност До 1g
Tarа функција
Мерни единици: G/Kg/Oz
Lcd екран: 52х23 Mm
Црно позадинско осветлување и бели бројки
Индикатор за слаба батерија и преоптоварување
Напојување: 2xААА

739 ден

Description

Капацитет: 5kg
Точност До 1g
Tarа функција
Мерни единици: G/Kg/Oz
Lcd екран: 52х23 Mm
Црно позадинско осветлување и бели бројки
Индикатор за слаба батерија и преоптоварување
Напојување: 2xААА