КУЈНСКА ВАГА MAX KSW175

Мерни единици за тежина: 6
Мерни единици: g/kg/oz/lb/ml/l
Прецизно мери до: 3 kg/Точност до: 1 g
LCD екран: 49 х 19 mm
Автоматско исклучување
TARE функција/Сензори/Напојување: 2xAAA
Предупредување за преоптоварување

499 ден

Description

МЕРНИ ЕДИНИЦИ: Cодржи 6 мерни единици кои рачно се менуваат,
со притискање на копчето UNIT: g / kg / oz / lb / ml / l
Посебен режим за мерење на волуменот на течност или млеко.
ПРЕЦИЗНА ТЕЖИНА: Дизајнирана со сензори за висока прецизност,
прецизно мери предмети до 3 килограми .
КОМПАКТЕН И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН:
Издржлив и лесен за чистење и одржување поради иноксната површина .
Чистиот LCD екран: 49 х 19 mm со сиво позадинско осветлување и црни бројки,
ги прави мерењата лесни за читање. Индикатор за слаба батерија и преоптоварување.
АВТОМАТСКО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ:
Дигиталната вага за храна МАХ има вградена карактеристика,
Ве предупредува кога уредот е преоптоварен или има слаба батерија.
Има функција за автоматско исклучување. Ова е важно за да се избегнат оштетување на единицата.
TARE функција – со притискање на копчето (кое понекогаш се означува како 0)
ќе се врати прикажаната тежина на вагата на нула.
Копчето Tare може да се користи и за мерење на повеќе ставки во ист сад.
Едноставно додадете ја првата ставка, забележете ја тежината,
притиснете Tare и подготвени сте да ја измерите следната ставка.