МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ И ЗАЧИНИ CM12W

Моќност: 200 W
Капацитет: 75g (кафе во зрна)
Сечила од не`рѓосувачки челик
Транспарентен заштитен капак
Копче за вклучување/исклучување

Description

Моќност: 200 W
Капацитет: 75g (кафе во зрна)
Сечила од не`рѓосувачки челик
Транспарентен заштитен капак
Копче за вклучување/исклучување