МИКСЕР СО САД MAX HM 302WB

Максимална моќност: 250 W
Број на брзини: 7
Иноксен сад
Турбо функција
Додатоци: 2 пара маталки
Mаталки за: мешање 2/тесто: 2
Копче за вадење на маталките
Копче за безбедносно одстранување на миксерот

1.599 ден

Description

Максимална моќност: 250 W
Број на брзини: 7
Иноксен сад
Турбо функција
Додатоци: 2 пара маталки
Mаталки за: мешање 2/тесто: 2
Копче за вадење на маталките
Копче за безбедносно одстранување на миксерот