МИКСЕР СО САД MAX HMB 3566

Максимална моќност: 300 W
Број на брзини: 5
Капацитет на садот: 2.5 L
Турбо функција
Додатоци: 2 пара маталки
Mаталки за: мешање 2/тесто: 2
Копче за вадење на маталките

1.739 ден

Description

Максимална моќност: 300 W
Број на брзини: 5
Капацитет на садот: 2.5 L
Турбо функција
Додатоци: 2 пара маталки
Mаталки за: мешање 2/тесто: 2
Копче за вадење на маталките