ПЕГЛА НА ПАРЕА MAX AT 3351

Моќност: 2600w
Керамичка навлака на плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа
Зафатнина на резервоар 350мл
Кабел со должина од 1,5м

1.129 ден

Description

Моќност: 2600W
Резервоар за вода: 350ml
Должина на кабел: 1.5m
Керамичка плоча
Систем против: каменец и капење
Функција: Самочистење